Hotel restaurant Vijlerhof is een echt familiebedrijf. Wij, Ingo Bulles en Alexandra Bulles – Frosch zijn al sinds onze jeugd werkzaam in dit prachtige bedrijf.

In januari 2009 kregen we de kans om de zaak over te nemen van de familie Alberti. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan.

Ook onze kinderen Jim en Sara hebben nu al hart voor de zaak. Jim is af en toe reeds werkzaam in de keuken. Hij heeft passie voor koken en wil absoluut kok worden. Samen met onze medewerkers proberen we u een hele mooie Heuvelland ervaring mee te geven.

Onze medewerkers zijn een belangrijke spil in onze bedrijfsvoering. Samen zorgen we voor een leuke sfeer en leggen wij u culinair in de watten.

We werken dan ook samen met vooral lokale leveranciers die hun producten vooral betrekken uit ons mooie Heuvelland.

Het is dan nu ook fantastisch dat we U heerlijk scharrelvlees uit het Vijlenerbos kunnen voorschotelen. Met als absolute aanrader ons Vijlener wildplankje met enkel vlees waren uit ons eigen Vijlener bos.

We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !

Wij zijn 7 dagen per week open !

U bereikt ons hier

Hotel Restaurant Vijlerhof – Hilleshagerweg 2 – 6294 AP Vijlen – Tel : 043 306 1710 – email: info@vijlerhof.nl