Bourgondisch genieten van Limburgse gastvrijheid

Hoog in bergdorpje Vijlen (Zuid-Limburg), is het genieten van prachtig uitzicht en authentieke gastvrijheid in Restaurant Vijlerhof. In een gemoedelijke sfeer proeft u hier typisch Limburgse specialiteiten. In de zomer op het gezellige terras, of in de winter bij het knapperende haardvuur. Zowel het terras en het restaurant zijn rolstoeltoegankelijk.

Typisch Limburgse gerechten. Vers en met liefde bereid, de seizoenen volgend en met zoveel mogelijk lokale ingrediënten van lokale kwaliteitsleveranciers. Het resultaat is een smakelijke Limburgse menukaart met vele streekgerechten. De wijn- en bierliefhebber kan zijn hart ophalen! De originele wijnkaart, met vele Limburgse topwijnen, laat u het Bourgondische Limburg proeven. Naast de vele bieren van topkwaliteit uit de streek, brouwt Vijlerhof ook haar eigen Justinianus bier.

Ervaar de oprechte gastvrijheid van een familierestaurant. Ons Vijlerhof team serveert alle gerechten met een warme glimlach en laat u graag kennis maken met al het moois dat het Heuvelland te bieden heeft. Alles voor een mooie Heuvelland-ervaring! Wanneer komt u bij ons tafelen?

Het is dan nu ook fantastisch dat we U heerlijk scharrelvlees uit het Vijlenerbos kunnen voorschotelen. Met als absolute aanrader ons Vijlener wildplankje met enkel vleeswaren uit ons eigen Vijlener bos.

We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !

Wij zijn 7 dagen per week open !

Ingo Bulles en Alexandra Frosch

Team Vijlerhof

U bereikt ons hier

Hotel Restaurant Vijlerhof – Hilleshagerweg 2 – 6294 AP Vijlen – Tel : 043 306 1710 – email: info@vijlerhof.nl