‘Goed dat u bent gekomen.’ Dat is de vertaling van het Franse Bienvenue. ‘Welkom!’ heet dat in het Nederlands of Willkommen in het Duits. Wat dit in de praktijk betekent, ervaart u zodra u Hotel Restaurant Gerardushoeve betreedt, gelegen in Epen, op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland. Het uitzicht vanaf ons weids panoramaterras biedt u letterlijk een blik op het buitenland: u kunt zien hoe de Belgische Ardennen en het Duitse Eifelgebergte naadloos in elkaar overvloeien. Onder dat uitzicht ervaart u wat Gastvrijheid voor ons betekent. Niet voor niets schrijven wij dat met een grote (én zachte) ‘G’.

Die ‘G’ staat trouwens voor nog veel meer: Gezelligheid, Gemoedelijkheid, Gezondheid, Geluk, Genot en, niet te vergeten, Gastronomie.

Ongedwongen, traditionele gastvrijheid en een veelzijdige menukaart, die kwaliteit en smaak op elkaar weet af te stemmen, zijn de onderscheidende kenmerken van restaurant Gerardushoeve, waar de keuken het hart is van ons bedrijf.

Met liefde voor het vak bereidt de keukenbrigade dagelijks een breed scala aan typische Euregionale streekgerechten. Waaronder ook het Vijlener Boswild.

 

Judith & Eugène Vaessen-Goedegebuure, samen met het Gerardus Team heten u van harte welkom!

U bereikt ons hier

Restaurant Gerardushoeve – Julianastraat 23, 6285 AH Epen – T: 043-4551722 – email: info@gerardushoeve.nl