De smaak van het heuvellandschap

Welkom op het mooiste plekje van Zuid-Limburg. Dat durven we rustig te beloven, want zeg nou zelf: dit is toch dineren met een uitzicht, of niet? Wat je niet ziet (maar wel proeft), zijn de zorg en liefde die wij in onze ingrediënten en producten steken.

Ga er lekker voor zitten en voel je thuis bij Gerardushoeve. Hier tussen de heuvels weten we wel wat genieten is, want bijna al het lekkers dat je hier op je bord en in je glas krijgt, komt uit deze streek.

Heerlijk en eerlijk
Gerardushoeve draagt zorg voor de dieren waarvan wij het vlees gebruiken. Dat kun je zelf zien, want onze varkens wroeten hier naast het restaurant in de weide. Het hele team helpt een handje mee om ze groot te brengen. Onze Oosterberg-Lakenvelders worden verzorgd door neef Rick Frijns in Epen. Wij garanderen dat onze dieren een heerlijk en eerlijk leven hebben! En die kwaliteit proef je.

Zoals de natuur het bedoeld heeft
Bij onze filosofie hoort ook dat er geen eten wordt verspild. Dat betekent onder meer dat we meeëten met de seizoenen. En geloof ons: dat is echt geen straf! Chef-kok Jeffry tovert alle verse producten om tot culinaire hoogstandjes, met smaken die naar voren komen zoals de natuur het bedoeld heeft. We maken de maaltijd helemaal af met onze grote trots: onze eigen Limburgse wijnen, die wij in samenwerking met wijngaard St. Martinus uit Vijlen maken.

Het Gerardushoeve-recept
Een adembenemend uitzicht, de lekkerste streekproducten – er is nog maar één ingrediënt nodig om tot het echte Gerardushoeve-recept te komen: het gezellige thuisgevoel. Wij voelen ons bij Gerardushoeve als één grote familie, en we willen je uitnodigen daar voor even deel van uit te maken. Dus kom aan tafel, eet smakelijk, en proost!

Judith & Eugène Vaessen-Goedegebuure, samen met het Gerardus Team heten u van harte welkom!

U bereikt ons hier

Restaurant Gerardushoeve – Julianastraat 23, 6285 AH Epen – T: 043-4551722 – email: info@gerardushoeve.nl