Wij zijn het enige Cubaanse restaurant van Limburg en hebben al jaren een eigen wildkaart. Wij combineren de traditionele wildkeuken met een eigen Caribische inslag. Zo gebruiken we af en toe net een ander kruid of onderscheiden we ons door de bijgerechten, zoals de zoete aardappel. Heerlijke aardappel soort die prima past bij ons stoofpotje van ree met pruimen. Bij onze huisgemaakte ree kroketten serveren wij een Cubaanse mosterdsaus. En bij de paté van hert komt een papaja Chutney. De fazantfilet komt op smaak met een zoete mangosaus.

Uiteraard kunt u bij ons ook een hele mooie wildzwijnhaas krijgen.

Wildzwijn en ree komt uit ons eigen Vijlener bos. Wij vinden het bijzonder dat we dit mooie scharrel streekwild voor u mogen bereiden! Prachtig vlees. En biologischer kan het niet!

Wij zeggen dan: Buen Provecho (smakelijk eten).

Wij zijn zeven dagen per week open.

U bent van harte welkom!

Mirjam Cigri & Viktor Terpstra

U bereikt ons hier

Hotel Restaurant Cuba Libre – Memelisserweg 16/18 – 6294 NH Vijlen – T: 043 30 60 206 – info@restaurantcubalibre.nl