Wij zijn het enige Cubaanse hotel-restaurant van Nederland. Wij combineren de traditionele wildkeuken met een eigen Caribische inslag. Zo gebruiken we in het stoofpotje van Vijlens ree bruine rum en mango. En bij de carpaccio van hert combineren we een mango chutney. Onderscheidend zijn we in onze kruiding en bijgerechten zoals pompoen of zoete aardappel. Smaakt heerlijk met wildzwijn, het ree stoofpotje of een konijnenbout. Voor de vegetariërs maakt de chef een heerlijke bospaddenstoelentaart. Wij adviseren bij het wild de rode wijnen van St. Martinus, maar ook ons eigen bier El Rebelde.

Het wild komt uit ons eigen Vijlener bos. Wij vinden het bijzonder dat we dit mooie scharrel streekwild voor u mogen bereiden! Prachtig vlees. En biologischer kan het niet!

Wij zeggen dan: Buen Provecho (smakelijk eten).

 

U bent van harte welkom!

Mirjam & Viktor Terpstra
Hotel-restaurant Cuba Libre

U bereikt ons hier

Hotel Restaurant Cuba Libre – Memelisserweg 16/18 – 6294 NH Vijlen – T: 043 30 60 206 – info@restaurantcubalibre.nl